Biomedicinsk Analytiker

Sveriges största site för Biomedicinska Analytiker

Sponsorer

Jag har ett pågående forskningsprojekt som sponsras att fem företag, och här nedan följer en liten presentation av dessa företag.

TRIOLAB är företag som är ledande inom humandiagnostik. De säljer instrument och reagenser till för diagnosticering inom bland annat genetik, immunologi, histologi, mikrobiologi, transfusionsmedicin och klinisk kemi. Du kan dessutom få teknisk support. Förutom humandiagnostik bidrar TRIOLAB också till diagnosticering av sjukdomar hos våra älsklingar djuren.

 

LabTeamet säljer och servar laboratorieutrustning med tillhörande förbrukningsmaterial. De finns också till för dig som är biomedicinsk analytiker och behöver konsultation i utrustningsfrågor. Och vill du handla kan du hitta allt från magnetomrörare, kryoboxar, inkubatorer, centrifuger, värmeblock till rörställ. Utrustningen kommer från många kända tillverkare. LabTeamet har ett ramavtal med Stockholms läns landsting.

AstroSweden är Nordens största leverantör av optik. Du kan köpa oktik för allt från astronomi, jakt och skytte, fågelskådning till mikroskopering och laboratorietillbehör. Till AstroSwedens utbud hör också ett finare diffraktionsgitter. Här finns utrustningen för såväl nybörjare som professionell biomedicinsk analytiker.

ScandiVet riktar in sig på material till för våra älsklingar djuren. Med hjälp av företagets uricult kan du analysera kattens urinprov. Sedan kan du med hjälp av deras inkubator odla bakterierna. Eller varför inte testa CRP, färga blodceller, och skaffa en blodvagga? Om du som biomedicinsk analytiker arbetar inom veterinärvården är det förmodligen hos ScandiVet du och din veterinär handlar.

TeknovumTeknovum är ett företag som säljer begagnad laboratorieutrustning – med kvalitetsgaranti! De värnar om miljön, samtidigt som du som kund får möjlighet att handla till rimliga priser. Och det här är ju toppenegenskaper om du som är biomedicinsk analytiker ska handla. En biomedicinsk analytiker värnar om både miljö, ekonomi och patient. Teknovum säljer bland annat kylar, frysar, vågar och centrifuger.

 

Vill Du att Ditt företag också ska synas här?

Har du möjlighet att bidra med laboratorieutrustning? Kontakta mig, i så fall.

Sidan uppdaterad 2019-11-02

%d bloggare gillar detta: