Biomedicinsk Analytiker

Sveriges största site för Biomedicinska Analytiker

Spellista

Interaktiva frågesporter

Varje frågesport är ett interaktivt spel där du får flera valmöjligheter när du svarar på frågorna. Bara ett av alternativen är rätt. Du får ett poäng för varje korrekt svar. När du har svarat på alla frågor får du veta hur många poäng du fått. Du måste klara minst 60 % för att bli godkänd.

Wordsearch

Wordsearch är ett gammalt hederligt spel som fanns långt innan Internet uppfunnits. Du ska leta reda på specifika ord i en ruta med en massa bokstäver som är placerade huller om buller. I spelen på den här sidan är orden naturligtvis knutna till biomedicinsk analys.

Interaktiva spel med många olika slut

Jobba en dag på patologen och se om du klarar det. Här kommer ett interaktivt spel som du kan spela många gånger! Du är nyutexaminerad biomedicinsk analytiker och har just fått en provanställning på patologen. Din uppgift är att se om du klarar provanställningen och får fast anställning – eller får du sparken innan du ens har hunnit säga upp dig? Du kan svara på frågorna på olika sätt, och beroende på hur du svarar kommer spelet att både fortsätta och sluta på olika sätt.

Sidan uppdaterad 2019-11-10

%d bloggare gillar detta: