Bloggar

Här presenterar jag länkar till andra bloggar som handlar om utbildningen eller yrket Biomedicinsk Analytiker. Om du känner till någon annan blogg som skrivs av elever eller färdigutbildade biomedicinska analytiker, får du gärna berätta det för mig. Det gör du via frågeformuläret. Tips på intressanta artiklar, intervjuer och liknande mottages också tacksamt.

children-1499268

Anne BerndtBiomedicinsk analytiker och cytodiagnostiker. Förbundsombudsman för Vårdförbundet.

Arijola Delija. Biomedicinsk analytiker och egen företagare, driver ett företag, föreläser och håller kurser i att må bra.

Biohacking. Sina Amoor Pour har en utmärkt blogg som handlar om biohacking, och han är dessutom också medlem i Stockholms MakerSpace.

Birgitta Lundberg. Biomedicinsk analytiker anställd vid avdelningen för klinisk kemi vid Laboratoriemedicinskt centrum i Linköping.

Christina Carlfjord. Biomedicinsk analytiker anställd vid patologen i Linköping.

Emma Stockman Jansson. Biomedicinsk analytiker anställd som laboratorieinstruktör.

Hanna Hedlund. Biomedicinsk analytiker. Anställd vid laboratoriet för transfusionsmedicin vid laboratoriemedicinskt centrum i Linköping.

Herbert StriemElev vid Karolinska Institutets biomedicinska analytikerutbildning.

Ina LoarpBiomedicinsk analytiker anställd vid antikoagulantionsmottagningen i Linköping.

Jennie utbildade sig till biomedicinsk analytiker vid Karolinska Institutet i Stockholm, och var då utbytesstudent i Thailand under tre månader, under året 2014. Hon har skrivit om detta, och det är spännande läsning!

Kristina NilssonBiomedicinsk analytiker och beteendevetare. Driver en hemsida med samma namn som företaget hon driver; Vardagsklokhet.

Linda Larsson. Biomedicinsk analytiker anställd vid laboratoriet för klinisk mikrobiologi i Linköping.

Linda TillmarBiomedicinsk analytiker och medicine doktor berättar om sitt arbete på ett laboratorium i en vårdcentral samt inom klinisk kemisk forskning.

Stephanie HolmqvistSkriver en blogg vid namn Stephyloccocus – För att bakterier är älskvärda. Den fokuserar på bakterien i laboratoriet.

One comment

Comments are closed.