Biomedicinsk Analytiker

Sveriges största site för Biomedicinska Analytiker

Integritetspolicy

Biomedicinskanalytiker.org följer EU´s nya lagstiftning General Data Protection Regulation (GDPR). På den här sidan  vill biomedicinskanalytiker.org informera Dig om vilka uppgifter som samlas in om Dig, hur de samlas in, i vilket syfte de samlas in och hur länge de finns kvar hos biomedicinskanalytiker.org.

Vad biomedicinskanalytiker.org är

Biomedicinskanalytiker.org är en blogg som sammanfattar en enda persons utbildning vid det biomedicinska analytikerprogrammet mellan åren 2013-2016. Efter år 2016 har bloggandet fortsatt, och beskriver flera olika delar av yrket, kompetensen och professionen.

Bloggen ägs och drivs av Magdalena Wiklund, leg. biomedicinsk analytiker och fil.kand. i biomedicinsk laboratorievetenskap. Det finns alltså ingen myndighet, organisation, förening eller liknande som på något sätt är delaktiga i eller ansvarig för bloggens innehåll.

Kontaktinformation

Kontakta Magdalena Wiklund på biomedicinskanalytiker.org genom att skicka ett email till info@biomedicinskanalytiker.org

När du skriver kommentarer i bloggen

När du lämnar kommentarer på webbplatsen samlas de uppgifter som du lämnar i kommentarsformuläret in, tillsammans med din ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/När du lämnat en kommentar för första gången ska din kommentar godkännas innan den publiceras. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas offentligt tillsammans med din kommentar. Om du lämnar fler kommentarer godkänns dessa automatiskt.

Kontaktformulär

När du fyller i kontaktformuläret som finns i bloggen samlas de uppgifter du lämnar ifrån dig i kontaktformuläret in. Din IP-adress registreras också. Dina uppgifter raderas så fort biomedicinskanalytiker.org har skickat ett svar till Dig.

Meddelanden som bryter mot svensk lagstiftning sparas tills dess att de lagförts.

Inbäddat material från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med nämnda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Senast uppdaterad 2019-11-03

%d bloggare gillar detta: