Biomedicinsk Analytiker

Sveriges största site för Biomedicinska Analytiker

FAQ

Vad är biomedicinskanalytiker.org?

Biomedicinskanalytiker.org är en kunskapsportfölj i formatet blogg. Bloggen sammanfattar det biomedicinska analytikerprogrammets föreläsningar, laborationer, seminarier, tentor och verksamhetsförlagda utbildning från åren 2013 – 2016 ur mitt eget perspektiv. Efter examen har jag fortsatt att skriva om yrket och om vad som händer inom områden som forskning, litteratur och mitt eget privata labb.

Är biomedicinskanalytiker.org en vetenskaplig källa?

Nej, biomedicinskanalytiker.org är inte en vetenskaplig källa. Inläggen är personliga anteckningar och reflektioner i form av referat av olika källor så som föreläsningar, vetenskapliga artiklar, gruppdiskussioner, laborationer, seminarier och litteratur. Du läser och refererar till den här sidan på eget ansvar.

Vem driver biomedicinskanalytiker.org?

Jag som driver sidan heter Magdalena Wiklund, är legitimerad biomedicinsk analytiker och fil.kand. i biomedicinsk laboratorievetenskap. Det finns inte någon myndighet, organisation, förening eller liknande som på något sätt är eller varit delaktiga i skapandet eller driften av denna webbsida.

Sidan uppdaterad 2019-11-06

%d bloggare gillar detta: