FAQ

Translate this blog.

Vad är biomedicinskanalytiker.org?

Biomedicinskanalytiker.org är en kunskapsportfölj i formatet blogg. Bloggen sammanfattar det biomedicinska analytikerprogrammets föreläsningar, laborationer, seminarier, tentor och verksamhetsförlagda utbildning ur mitt eget perspektiv. Jag hoppas att även du kan dra nytta av bloggen!

Lä gärna ett eller ett par omdömen som lämnats av några av mina läsare:

Vem driver Biomedicinskanalytiker.org? 

Magdalena Wiklund, leg. biomedicinsk analytiker och fil.kand. i biomedicinsk laboratorievetenskap.

Välkommen till FAQ-sidan på Sveriges största site för biomedicinska analytiker.  Jag som driver sidan heter Magdalena Wiklund och är legitimerad biomedicinsk analytiker, med examen från Linköpings Universitet i juni 2016. Sidan är gjord av mig, på mitt eget initiativ. Det finns inte någon myndighet, organisation, förening eller liknande som på något sätt är eller varit delaktiga. Vill du komma i kontakt med mig, skicka ett email till info@biomedicinskanalytiker.org

Hur vet jag att innehållet på sidan är rätt?

Det vet du inte. Tvärt om – du kan vara helt säker på att det finns saker som är fel. Det beror på att inläggen till största delen är skrivna under min studietid. De är referat av flera olika källor så som föreläsningar, vetenskapliga artiklar, gruppdiskussioner, laborationer, seminarier och litteratur. Det är inte helt säkert att jag uppfattade allting korrekt. Även det som är skrivet efter examen kan vara fel. Du läser och refererar till den här sidan på eget ansvar.

Hur kommer jag åt de lösenordsskyddade inläggen? 

De lösenordsskyddade inläggen är inte färdigskrivna. Det är därför de inte går att läsa och du kan inte komma åt dem. Bästa sättet att få reda på när ett lösenordsskyddat inlägg går att läsa är att följa biomedicinskanalytiker.org på FaceBook eller Twitter.