FAQ

Vem driver Biomedicinskanalytiker.org? 

Magdalena Wiklund, leg. biomedicinsk analytiker och fil.kand. i biomedicinsk laboratorievetenskap.

Välkommen till FAQ-sidan på Sveriges största site för biomedicinska analytiker.  Jag som driver sidan heter Magdalena Wiklund och är legitimerad biomedicinsk analytiker, med examen från Linköpings Universitet i juni 2016. Sidan är gjord på mitt eget initiativ och Linköpings Universitet står inte på något sätt bakom sidan. Vill du komma i kontakt med mig, skicka ett email till info@biomedicinskanalytiker.org

Hur vet jag att innehållet på sidan är rätt?

Det vet du inte. Tvärt om – du kan vara helt säker på att det finns saker som är fel. Det beror på att inläggen till största delen är skrivna under min studietid. De är referat av flera olika källor så som föreläsningar, vetenskapliga artiklar, gruppdiskussioner, laborationer, seminarier och litteratur. Det är inte helt säkert att jag uppfattade allting korrekt. Även det som är skrivet efter examen kan vara fel. Du läser och refererar till den här sidan på eget ansvar.

Hur kommer jag åt de lösenordsskyddade inläggen? 

De lösenordsskyddade inläggen är inte färdigskrivna. Det är därför de inte går att läsa och du kan inte komma åt dem. Bästa sättet att få reda på när ett lösenordsskyddat inlägg går att läsa är att följa biomedicinskanalytiker.org på FaceBook eller Twitter.

Hur gör jag för att skriv i forumet? 

Du behöver bara vara nyfiken på något ämne som har att göra med biologi, kemi eller fysik för att kunna skriva en fråga på sitens forum. Det går bra att skriva anonymt som gäst, utan att logga in.