Biomedicinsk Analytiker

Sveriges största site för Biomedicinska Analytiker

Bloggar

Här presenterar jag en lång lista över länkar som leder till andra bloggar som handlar om utbildningen eller yrket Biomedicinsk Analytiker. Läs gärna alla dessa fina bloggar lite pö om pö, för de är alla väldigt intressanta och ger en bred bild av vad både studierna och jobbet som biomedicinsk analytiker kan innebära.

children-1499268

Anne Berndt är biomedicinsk analytiker och vidareutbildade sig till cytodiagnostiker. Hon är dessutom också förbundsombudsman för Vårdförbundet.

Sina Amoor Pour har en utmärkt blogg som handlar om biohacking, och han är dessutom också medlem i Stockholms MakerSpace.

Birgitta Lundberg är biomedicinsk analytiker och anställd vid avdelningen för klinisk kemi vid Laboratoriemedicinskt centrum i Linköping.

Christina Carlfjord är biomedicinsk analytiker och anställd vid patologen i Linköping.

Emma Stockman Jansson är biomedicinsk analytiker och anställd som laboratorieinstruktör.

Hanna Hedlund är biomedicinsk analytiker och anställd vid laboratoriet för transfusionsmedicin vid laboratoriemedicinskt centrum i Linköping.

Herbert Striem är student vid Karolinska Institutets biomedicinska analytikerutbildning.

Jennie utbildade sig till biomedicinsk analytiker vid Karolinska Institutet i Stockholm, och var då utbytesstudent i Thailand under tre månader, under året 2014. Hon har skrivit om detta, och det är spännande läsning!

Kristina Nilsson är både biomedicinsk analytiker och beteendevetare. Hon driver en site med samma namn som företaget hon driver; Vardagsklokhet.

Linda Larsson är biomedicinsk analytiker och anställd vid laboratoriet för klinisk mikrobiologi i Linköping.

Linda Tillmar är biomedicinsk analytiker och medicine doktor. Hon berättar om sitt arbete på ett laboratorium i en vårdcentral, samt om arbetet inom klinisk kemisk forskning.

Stephanie Holmqvist skriver en blogg vid namn Stephyloccocus – För att bakterier är älskvärda. Den fokuserar på bakterien i laboratoriet.

Fler bloggar?

Om du känner till någon annan blogg som skrivs av studenter eller färdigutbildade biomedicinska analytiker, får du gärna berätta det för mig. Kontakta mig! Tips på intressanta artiklar, intervjuer och liknande mottages också tacksamt.

Sidan uppdaterad 2019-10-29

%d bloggare gillar detta: