Nytt integrerat forum

Nu finns ett nytt och mycket bättre forum som en del av Sveriges största site för dig som är eller vill bli biomedicinsk analytiker! Jag har raderat det förra forumet och gjort ett nytt forum som är en integrerad del av den här siten. Titta i menyn till vänster så ser du länken ”Forum.” Om du klickar på den kommer du direkt till forumet, samtidigt som du är kvar här på siten.

Fråga, diskutera, dela med dig!

Det allra roligaste med forumet är kanske att du får möjlighet att diskutera med elever och legitimerade biomedicinska analytiker från andra universitet och landsting. De kanske har tips och tankesätt som du inte har tänkt på. Du kan fråga och diskutera kring det som du läser just nu, en omtenta eller något du tänkt på som har att göra med yrket. Kanske finns det någon klurig fråga som du behöver hjälp med att lösa, eller så vill du diskutera något särskilt inom just din basgrupp…

Ett forum för bara din grupp…

… eller dig och din klass. Det går nämligen alldeles utmärkt att skapa användargrupper i forumet. Säg bara till mig vilka ni är (namn och emailadress, samt önskat lösenord) så skapar jag ett forum som bara ni kan skriva i.

Prenumerera på ditt ämne

Självklart kan du skapa egna ämnen, eftersom du säkert har frågor som ingen annan ställt. Du kan prenumerera på ditt eget ämne eller ett ämne som du har svarat på, så håller du koll på när andra kommenterar.

Välkommen!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.