Biomedicinsk Analytiker

Sveriges största site för Biomedicinska Analytiker

Alla biomedicinska analytikers forum

Nu börjar snart en ny termin! Vissa av er läser sista året på universitetet och tar snart examen. Om bara ett år du legitimerad biomedicinsk analytiker. Andra ska precis påbörja utbildningen. Nytt i bloggen den här terminen är att jag har skapat ett snyggt forum där du kan diskutera ämnen kopplade till utbildningen och yrket med andra studenter och legitimerade biomedicinska analytiker. På bilden nedan ser du hur forumet ser ut. Klickar du på bilden, eller på länken, kommer du till forumet och kan titta närmare. Du kan läsa allt i forumet, men om du vill fråga något eller svara på någon annans fråga behöver du registrera dig. Du hittar forumet på webbadressen http://biomedicinskanalytiker.createaforum.com/index.php

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on 8 augusti, 2017 by in PBL.
%d bloggare gillar detta: