Biomedicinsk Analytiker

Sveriges största site för Biomedicinska Analytiker

Jag köper ett mikroskop

Sedan examen har jag verkligen saknat bloggandet och att få lära mig mer samtidigt som jag delar med mig av min kunskap. Därför – jag är på väg att köpa mitt första egna mikroskop! Det kommer vara ett riktigt bra mikroskop som jag köper tillsammans med 100 stycken histologiska preparat! Sedan kommer jag att uppdatera alla mina inlägg som handlar om histologi med fotografier från mikroskopet så att du kan se precis hur alla preparat ser ut; de olika vävnaderna, cellerna och så vidare. När det är gjort kommer jag lägga ut fler preparat än de som redan är presenterade i min blogg… tillsammans med blodceller. Och vem vet vad jag hittar på sedan? Det blir forskning på hemmaplan 🙂

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Information

Detta inlägg publicerades på 22 november, 2016 av i D.I.Y. och märktes .
%d bloggare gillar detta: