Biomedicinsk Analytiker

Sveriges största site för Biomedicinska Analytiker

Jag köper ett mikroskop

Sedan examen har jag verkligen saknat bloggandet och att få lära mig mer samtidigt som jag delar med mig av min kunskap. Därför – jag är på väg att köpa mitt första egna mikroskop! Det kommer vara ett riktigt bra mikroskop som jag köper tillsammans med 100 stycken histologiska preparat! Sedan kommer jag att uppdatera alla mina inlägg som handlar om histologi med fotografier från mikroskopet så att du kan se precis hur alla preparat ser ut; de olika vävnaderna, cellerna och så vidare. När det är gjort kommer jag lägga ut fler preparat än de som redan är presenterade i min blogg… tillsammans med blodceller. Och vem vet vad jag hittar på sedan? Det blir forskning på hemmaplan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on 22 november, 2016 by in D.I.Y. and tagged .
%d bloggare gillar detta: