I förrgår opponerade jag på en klasskamrats examensarbete, och idag har jag redovisat mitt eget. Det gick himla bra. Jag hade en liten fusklapp med mig, men jag behövde inte använda den. Har man arbetat med ett projekt i 10 veckor, då kan man saken utantill. Min redovisning varade i 20 minuter, sedan var det min opponents tur att opponera i 10 minuter. Sedan min tentators tid, lika länge. Examinatorn (terminsansvarig) sade också några ord om arbetet. Min handledare som varit med och handlett mig genom hela arbetet var där och lyssnade, det kändes himla skönt. Resten av dagen är jag ledig, ledig, ledig 🙂 och sedan är det dags att komplettera arbetet så att jag får in det senast den 17:de 🙂

redovisning

Officiellt sett tar jag min examen som biomedicinsk analytiker när jag lämnat in mitt kompletterade examensarbete, då får jag också en kandidatur. Men jag har gjort allt jag skulle göra nu så…. Jippi! 🙂

Läs min skriftliga redovisning

Mitt examensarbete ligger offentligt utlagt. Det tog lite tid att få det utlagt eftersom det är en del av ett större forskningsprojekt, så det är inte bara att lägga ut det hur som helst. De lokala nyheterna, Sveriges Television Öst publicerade redan 2014 en ett inslag om det här projektet. Läs gärna SVTs ”Ny metod kan ersätta djurförsök.”

Vad händer med bloggen nu?

Bloggen kommer först och främst att finnas kvar. Det går bra att kommentera (du kommer få svar) eller att kontakta mig via email. Men jag vet inte hur mycket nytt jag kommer att skriva i den. Jag börjar arbeta på måndag, men bloggen var ju ett projekt jag hade under utbildningstiden, som stöd i mina studier, så vi får väl se. Jag kommer i alla fall försöka justera innehållet i alla de inlägg som fortfarande har ett lösenord och sedan ta bort lösenordet… Så småningom… 🙂

Ha det gott!

Redovisning av examensarbete i Biomedicinsk Laboratorievetenskap
Märkt på:

6 reaktion på “Redovisning av examensarbete i Biomedicinsk Laboratorievetenskap

 • 20 september, 2016 kl. 10:22
  Permalänk

  Gratis!…. snälla fortsätt med bloggen. .. den uppmuntrar mig till att förverkliga våra drömmar. ..

  Svar
  • 20 september, 2016 kl. 17:11
   Permalänk

   Hej Lisa, roligt att du gillar bloggen. Men den var ju ett projekt som fungerade som ett stöd för mig under min studietid. Nu har jag tagit examen så jag kommer inte fortsätta med bloggen. Däremot kommer alla lösen att tas bort med tiden så att man kan läsa ALLA inlägg. Snart kommer du också kunna köpa mina böcker genom appen IBooks. Kolla inlägget som handlar om att önska eböcker för studenter om du vill läsa mer om det. Men fortsätt att leva din dröm ändå, det är det bara du som kan!

   Svar
 • 17 juni, 2016 kl. 21:31
  Permalänk

  Grattis!
  jag ska kanske börja till hösten så hoppas du har kvar bloggen under alla mina år på programmet 😀 den är jättebra!

  Svar
 • 9 juni, 2016 kl. 17:36
  Permalänk

  stort grattis! jag kommer att sakna dina inlägg)

  Svar

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kan inte kopiera material från denna sida.
%d bloggare gillar detta: