Biomedicinsk Analytiker

Sveriges största site för Biomedicinska Analytiker

Övning inför redovisning av examensarbete

Idag är det exakt en vecka kvar tills jag tar examen som biomedicinsk analytiker 🙂 och under de senaste dagarna har jag suttit hemma och satt ihop en PowerPoint-presentation av mitt arbete. I morse, klockan 08:30, redovisade jag arbetet för min handledare och kollegor för att öva, för att se hur lång tid redovisningen tar och framför allt för att få en massa bra feedback som jag kan ta med mig hem. Nu ska jag gå hem och justera i min presentation för att få de riktigt bra till på torsdag då jag jag redovisar mitt examensarbete 🙂

IMG_3100

Efter redovisningen inför min handledare fick jag göra några ändringar i min presentation. Det här en av de nya bilderna i min PowerPoint-presentation som jag sedan ska visa inför hela klassen och andra personer när jag redovisar mitt examensarbete. Bilden är hämtad från http://www.pexels.com

En annan sak som jag också gör – samtidigt – är att läsa det arbeta som jag fått uppdrag att opponera på. Det kommer att redovisas på tisdag varpå jag får tio minuter på mig att opponera.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on 3 juni, 2016 by in - Examensarbete, - Seminarier T6, Forskning, Termin 6 and tagged .
%d bloggare gillar detta: