Biomedicinsk Analytiker

Sveriges största site för Biomedicinska Analytiker

Utbildningens sista…

Nu är den sista skriftliga uppgiften inlämnad och redovisad. Det var det sista vi gjorde termin 5 (som alltså slutade i mitten på januari). Det som finns kvar att göra nu är resten av min VFU och examensarbetet. Uppgiften vi lämnade in nu var terminens tenta. Jag skrev ett arbete som handlar om hur man kan förbättra specificitet och sensitivitet för diagnostisering av prostatacancer. Arbetet skulle baserar på en vetenskaplig originalartikel och bestå av upp till två sidor text. Sedan fick vi använda andra källor också, så klart (böcker och vetenskapliga artiklar). Redovisningen skulle ta runt 10 minuter och göras i form av en PowerPoint-presentation inför helklass. Den gjordes i mitten på förra veckan, under två dagar då alla fick tio minuter vardera. Nästa vecka är jag ledig och den 25:te januari är jag tillbaka ute på VFU igen, då som student och blivande biomedicinsk analytiker på sista terminen!

One comment on “Utbildningens sista…

  1. Pingback: VFU2 – nionde veckan | Biomedicinsk Analytiker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on 17 januari, 2016 by in - Neoplasi, - Rapporter T5, - Tentor T5, Termin 5 and tagged .
%d bloggare gillar detta: