Biomedicinsk Analytiker

Sveriges största site för Biomedicinska Analytiker

Utbildningens sista…

Nu är den sista skriftliga uppgiften inlämnad och redovisad. Det var det sista vi gjorde termin 5 (som alltså slutade i mitten på januari). Det som finns kvar att göra nu är resten av min VFU och examensarbetet. Uppgiften vi lämnade in nu var terminens tenta. Jag skrev ett arbete som handlar om hur man kan förbättra specificitet och sensitivitet för diagnostisering av prostatacancer. Arbetet skulle baserar på en vetenskaplig originalartikel och bestå av upp till två sidor text. Sedan fick vi använda andra källor också, så klart (böcker och vetenskapliga artiklar). Redovisningen skulle ta runt 10 minuter och göras i form av en PowerPoint-presentation inför helklass. Den gjordes i mitten på förra veckan, under två dagar då alla fick tio minuter vardera. Nästa vecka är jag ledig och den 25:te januari är jag tillbaka ute på VFU igen, då som student och blivande biomedicinsk analytiker på sista terminen!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Information

Detta inlägg publicerades på 17 januari, 2016 av i Neoplasi och märktes .
%d bloggare gillar detta: