Biomedicinsk Analytiker

Sveriges största site för Biomedicinska Analytiker

HEL2

Universitetet gav oss studenter en tuff start på terminen. Vi placerades i olika interprofessionella basgrupper. I min grupp var vi två som ska bli biomedicinsk analytiker, två blivande läkare, två sjuksköterskestudenter och två från medicinsk biologi. Vi tilldelades ett uppdrag som gick ut på att utföra ett förbättringsarbete inom landstingets verksamhet.

Vi planerade vårt arbete och utförde ”Plan-delen” enligt PDSA-cykeln då vi läste en del om förbättringsteorier, sedan åkte vi ut till anvisad verksamhet inom sjukvården ungefär som på ett studiebesök och utförde intervjuer. Tillbaka på universitetet sammanställde vi intervjuerna, gjorde en powerpoint, en skriftlig rapport och en poster. En 40 minuter lång redovisning har gjorts på ett seminarium inför så kallad storgrupp, bestående av två andra interprofessionella basgrupper. Resultatet av vårt arbete ska också redovisas inför verksamheten vi besökt.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Information

Detta inlägg publicerades på 4 september, 2015 av i HEL och märktes , , .
%d bloggare gillar detta: