Biomedicinsk Analytiker

Sveriges största site för Biomedicinska Analytiker

HEL2

Universitetet gav oss studenter en tuff start på terminen. Vi placerades i olika interprofessionella basgrupper. I min grupp var vi två som ska bli biomedicinsk analytiker, två blivande läkare, två sjuksköterskestudenter och två från medicinsk biologi. Vi tilldelades ett uppdrag som gick ut på att utföra ett förbättringsarbete inom landstingets verksamhet.

Vi planerade vårt arbete och utförde ”Plan-delen” enligt PDSA-cykeln då vi läste en del om förbättringsteorier, sedan åkte vi ut till anvisad verksamhet inom sjukvården ungefär som på ett studiebesök och utförde intervjuer. Tillbaka på universitetet sammanställde vi intervjuerna, gjorde en powerpoint, en skriftlig rapport och en poster. En 40 minuter lång redovisning har gjorts på ett seminarium inför så kallad storgrupp, bestående av två andra interprofessionella basgrupper. Resultatet av vårt arbete ska också redovisas inför verksamheten vi besökt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on 4 september, 2015 by in - HEL 2, - Rapporter T5, - Seminarier T5, - Studiebesök T5, Termin 5 and tagged .
%d bloggare gillar detta: