The Only EKG book You´ll Ever Need

EKGbok181Ett superköp! Titeln stämmer bra med verkligheten tycker jag. The only EKG book you´ll ever need är skriven av Malcolm S. Thaler. Det är en bok som på ett mycket bra sätt beskriver hur EKG fungerar. Vi får lära oss allt om hur hjärtat skapar det som blir ett EKG, hur man sätter EKG´t, allt om hjärtats retledningssystem, hur det normala hjärtslaget ser ut på ett EKG, och hur de sjuka EKG´t ser ut. I slutet av boken sammanfattas allt i ett kapitel; ”Putting it all together.”

Det finns väldigt många exempel på EKG-vågor i boken, där man tydligt ser vad författaren menar. I slutet av boken finns dessutom ett kapitel med en liten ”workshop” skulle man kunna säga. Det är många olika EKG-remsor där man kan öva på allt det man har lärt sig genom att läsa boken.

IMG_2624

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.