Biomedicinsk Analytiker

Sveriges största site för Biomedicinska Analytiker

The Only EKG book You´ll Ever Need

EKGbok181Ett superköp! Titeln stämmer bra med verkligheten tycker jag. The only EKG book you´ll ever need är skriven av Malcolm S. Thaler. Det är en bok som på ett mycket bra sätt beskriver hur EKG fungerar. Vi får lära oss allt om hur hjärtat skapar det som blir ett EKG, hur man sätter EKG´t, allt om hjärtats retledningssystem, hur det normala hjärtslaget ser ut på ett EKG, och hur de sjuka EKG´t ser ut. I slutet av boken sammanfattas allt i ett kapitel; ”Putting it all together.”

Det finns väldigt många exempel på EKG-vågor i boken, där man tydligt ser vad författaren menar. I slutet av boken finns dessutom ett kapitel med en liten ”workshop” skulle man kunna säga. Det är många olika EKG-remsor där man kan öva på allt det man har lärt sig genom att läsa boken.

IMG_2624

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on 26 juni, 2015 by in - Klinisk fysiologi, Termin 4 and tagged .
%d bloggare gillar detta: