Biomedicinsk Analytiker

Sveriges största site för Biomedicinska Analytiker

Presentation av sommarens gästbloggare 2014

UPPDATERING 2014-06-23. Datumen för när Björn Liljeqvist och Viktoria Hagenston gästar bloggen är ändrade enligt nedan. Björn Liljeqvist kommer att gästa oss före Viktoria Hagenston.

Under sommaren 2014 kommer minst tre personer att gästa min blogg. Dessa är:

Kristina Nilsson, legitimerad biomedicinsk analytiker, beteendevetare (filosofiekandidat i pedagogik), utbildad inom klinisk hypnos och medförfattare till antologin Hälsofrämjande kommunikation i vård och omsorg. Kristina driver företaget Vardagsklokhet. Du kan läsa mer om Kristina och Vardagsklokhet på hennes webbsida. Kristinas gästar oss måndagen den 23 juni.

Björn Liljeqvist, VD vid företaget BrainGain, föreläsare på teman som studieteknik, kreativitet och effektivitet, författare till boken Plugga smart och lär dig mer. Björn gästar oss måndagen den 14 juli.

Viktoria Hagenston, student vid det biomedicinska analytikerprogrammet vid Linköpings Hälsouniversitet. Viktoria är studentrepresentant för Vårdförbundet, arbetar inom landstinget den här sommaren och tar sin examen nästa sommar. Viktoria gästar oss måndagen den 4 augusti.

Det är möjligt att det hinner droppa in ytterligare någon bloggare under sommaren, men då detta ännu inte är spikat kan jag tyvärr inte lägga ut några fler presentationer ännu. Vi får väl se! Jag själv då, vad gör jag i sommar? Jag kommer dels att lägga upp bilder till de inlägg som saknar sådana. En del existerande bilder är, enligt mitt tycke, mindre bra. Dessa kommer att bytas ut. Jag kommer dessutom att se över länkar och se till att allt fungerar som det ska (säg gärna till om du hittar några felaktigheter). Det finns också många nya länkar som kommer att läggas in. Den tredje terminen börjar sista veckan i augusti.

blogging-1168076-1

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Information

Detta inlägg publicerades på 16 juni, 2014 av i Gästbloggare och märktes .
%d bloggare gillar detta: