Biomedicinsk Analytiker

Sveriges största site för Biomedicinska Analytiker

Självstudier

LäsesalNär man läser PBL, Problembaserat lärande, finns det massor av tid för självstudier. Det finns så mycket som behöver läsas på; både enskilt och i grupp. Jag brukar sitta hemma oftast, men i skolan finns det också en väldigt fin läsesal. Den ligger precis ovanpå Hälsouniversitets Bibliotek. I biblioteket finns det visserligen fina grupprum, men dem måste man boka. De är bra för grupparbeten. Men i läsesalen kan man sitta alldeles själv och studera i tysthet. Där finns det skrivbord, lampor och eluttag till laptopen. Självklart har vi Wi-Fi också! Och från läsesalen, där det alltid finns en ledig plats, är det nära till biblioteket och caféet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on 17 mars, 2014 by in PBL and tagged .
%d bloggare gillar detta: