Biomedicinsk Analytiker

Sveriges största site för Biomedicinska Analytiker

Självstudier

LäsesalNär man läser PBL, Problembaserat lärande, finns det massor av tid för självstudier. Det finns så mycket som behöver läsas på; både enskilt och i grupp. Jag brukar sitta hemma oftast, men i skolan finns det också en väldigt fin läsesal.

 

Självstudier i läsesalen

Den ligger precis ovanpå Hälsouniversitets Bibliotek. I biblioteket finns det visserligen fina grupprum, men dem måste man boka. De är bra för grupparbeten. Men i läsesalen kan man sitta alldeles själv och studera i tysthet. Där finns det skrivbord, lampor och eluttag till laptopen. Självklart har vi Wi-Fi också! Och från läsesalen, där det alltid finns en ledig plats, är det nära till biblioteket och caféet.

Bibliotekets referensböcker

Här finns alltid referensböcker, alltså alla de böcker som rekommenderas av skolan i de referenslistor som vi alltid får i början av en termin (även om du får bestämma alldeles själv vad du vill läsa) för de olika kurserna. Du hittar böcker om histologi, statistik, hälsa, etik och lärande och så vidare.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Information

Detta inlägg publicerades på 17 mars, 2014 av i PBL och märktes .
%d bloggare gillar detta: