Biomedicinsk Analytiker

Sveriges största site för Biomedicinska Analytiker

Schema Nolle-P

Nolle-P

Blodådern.

Schema Nolle-P är här! Det är schemat som beskriver vad som ska hända under nollningen, och när. Det står också lite om vilken klädsel som gäller, att man kan köpa overaller som i så fall måste invigas och så vidare.

Studierna börjar på måndag

Själva studierna vid Linköpings Universitet, de 3-åriga akademiska studier som ska göra mig till legitimerad biomedicinsk analytiker, börjar måndagen den 26 augusti. Men redan klockan 08:30 börjar Nolle-P, alltså insparken. Sedan blir det lektion enligt schemat. De första två veckorna kommer alltså att vara en blandning av olika lektioner och aktiviteter knutna till nollningen.

Schema Nolle-P; väldigt olika aktiviteter

Varje kväll efter skolan pågår någon form av festligheter knutna till Nolle-P. Det är roligt att se hur olika aktiviteterna är, tycker jag. Det finns något som passar alla, men ingen behöver vara med på allting. Det är en blandning av lek och allvar. Min största fråga är nog – hur ska jag orka? Men det är klart att om andra har gjort det, så kan väl jag med…

Här är några saker som kommer att ske: kulvertorientering; alltså orientering i de långa kulvertarna som finns under universitetet och sjukhuset, korvgrillning, förfest, oktoberfest i september, fulsittning och finsittning, frågestund (med faddrarna), kubbkväll och sedan stadsvandring runt om i Linköping. Aktiviteterna kommer att pågå lite olika tider, vissa aktiviteter kommer att pågå dagtid, medan andra pågår kvällstid. Oktoberfesten börjar kl. 22:00. En söndag är jag ledig, och så var det en torsdag också enligt schema Nolle-P… Annars blir det fullt ös hela tiden!

Jag har fått tag på en bostad nu och ska flytta in i morgon. Nästa gång jag skriver blir någon gång under vecka 35, mellan måndag den 26 augusti och söndag den 1 september. Då har såväl studierna som Nolle-P dragit igång på riktigt och jag kan berätta lite mer detaljerat då.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Information

Detta inlägg publicerades på 14 augusti, 2013 av i Arbetsliv och märktes .
%d bloggare gillar detta: