Biomedicinsk Analytiker

Sveriges största site för Biomedicinska Analytiker

Schema Nolle-P

10403222_926322094049926_694273398531853432_n

Blodådern.

Studierna som ska göra mig till biomedicinsk analytiker börjar måndagen den 26 augusti. Redan klockan 08:30 börjar Nolle-P, alltså insparken. Sedan blir det lektion enligt schemat. Varje kväll efter skolan pågår någon form av festligheter knutna till Nolle-P. Det är roligt att se hur olika aktiviteterna är, tycker jag. Det finns något som passar alla, men ingen behöver vara med på allting. Det är en blandning av lek och allvar.  Min största fråga är nog – hur ska jag orka? Men det är klart att om andra har gjort det, så kan väl jag med… Här är några saker som kommer att ske: kulvertorientering, korvgrillning, förfest,, oktoberfest i september, fulsittning, finsittning, frågestund (med faddrarna), kubbkväll och stadsvandring. Det pågår lite olika tider, vissa aktiviteter kommer att pågå dagtid, medan andra pågår kvällstid. Oktoberfesten börjar kl. 22:00. En söndag är ledig, och så var det en torsdag också… Annars blir det fullt ös hela tiden!

Jag har fått tag på bostad nu och ska flytta i morgon. Nästa gång jag skriver blir någon gång under vecka 35, mellan måndag den 26 augusti och söndag den 1 september. Då har såväl studierna som Nolle-P dragit igång…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on 14 augusti, 2013 by in Termin 1 and tagged .
%d bloggare gillar detta: